Contact

Heb je een vraag en vind je het antwoord niet op deze website? Kom je graag met iemand in contact die jou kan adviseren en mee kan denken? Of heb je een tip voor het verbeteren van het ouder- en jeugdsteunpunt? Vul dan onderstaand formulier in.

Je kunt ons op werkdagen ook bellen tussen 10.00 en 12.00. Je komt dan in contact met een medewerker van het samenwerkingsverband. Onze telefoonnummers vind je onderaan deze pagina.

Ervaring delen?

We horen graag over jouw ervaringen met passend onderwijs in de regio. We nodigen je graag uit deze met ons te delen, positief of negatief. Daar kunnen wij van leren en onze werkzaamheden op aanpassen. Laat het ons weten!

Zoek je steun?

Als ouder of jongere kan het fijn zijn een luisterend oor van een ervaringsdeskundige te hebben. Iemand die weet wat je te wachten staat, je kan ondersteunen en hulp biedt waar nodig. Dit steunpunt werkt samen met ervaringskenniscentrum (Sch)ouders waar ouders terecht kunnen voor ondersteuning. Ook hebben we een samenwerking met het JongerenNetwerk: een actief vrijwilligersnetwerk van jongeren (16-28 jaar) die uit eigen ervaring weten wat (jeugd)hulpverlening inhoudt. Zij zijn er om jongeren te ondersteunen.

(Sch)ouders (steun voor ouders)

JongerenNetwerk (steun voor jongeren)

 

Let op! Steunpunt Midden-Gelderland is regiogebonden!

Ouder- en jeugdsteunpunt Midden-Gelderland is er speciaal voor ouders en leerlingen in de gemeenten Arnhem, Duiven, Lingewaard, Montferland, Overbetuwe, Renkum, Rheden, Westervoort en Zevenaar. Ben je woonachtig in een andere gemeente? Neem dan bij vragen contact op met het steunpunt of samenwerkingsverband in jouw regio. Bijvoorbeeld:

Steunpunt Nijmegen Stromenland (PO en VO)
Steunpunt Rijn en Gelderse Vallei (PO)
Steunpunt Gelderse Vallei (VO)
Steunpunt Regio Zutphen (PO en VO)
Steunpunt Doetinchem (PO)
Steunpunt Doetinchem (VO)

 

Kaart van Midden Gelderland en de gemeenten die daaronder vallen

Liever even telefoneren?

Bellen kan op maandag t/m donderdag tussen 10.00 u en 12.00 u

Voor basisonderwijs in de omgeving Arnhem: 026-7600934

Bel ons!

Voor basisonderwijs in de omgeving De Liemers: 0316-341618

Bel ons!

Voor middelbaar onderwijs in de omgeving Arnhem en De Liemers: 026-3650321

Bel ons!